Over Ons

Waarom Bigger Picture &company?

Bigger Picture &company is een groep die bestaat uit gespecialiseerde consulting bedrijven. Elk bedrijf heeft een eigen unieke propositie en is gebouwd op de visie en kracht van de ondernemers met wie wij deze bedrijven gestart zijn.

Vanuit Bigger Picture &company zijn we de medeoprichters en co-owners van Drive consulting, RBI-Solutions, HLDR consulting, Heartfelt Process Consultants, Het Shared Service Bedrijf en Data Leadership.

Dit doen we niet met geboren ondernemers, maar wel met mensen die willen groeien van ondernemend medewerker naar ondernemer. Met hen bouwen wij aan hun gespecialiseerde en overzichtelijke consulting club. Waar mensen met plezier werken, kennis delen met klant en collega’s en zelf alle ruimte voor groei ervaren.


Daarmee vullen we een plek in de (arbeids-)markt die nog niet bestaat. Dat is waar we in geloven. Dat is ook wat wij kunnen, vanuit verschillende expertises. Wij hebben een werkend en realistisch format waarmee we dat kunnen bieden, wat JIJ nodig hebt om van ondernemende werknemer ondernemer te worden. Rondom jou als persoon, jouw inhoudelijke kennis en kunde en jouw filosofie op wat je graag wil bereiken bouwen wij, Bigger Picture & jij, jouw bedrijf op.

WAT KAN BIGGER PICTURE VOOR MIJ BETEKENEN?

Maak kennis met ons

Alex Aalberts

Founder

LinkedIn

Lotte Rima

Founder

LinkedIn

Duncan Kemmer

RBI-Solutions

LinkedIn

Marloes Hagemans

HLDR consulting

LinkedIn

Robin Hofman

Heartfelt Process Consultants

LinkedIn