Onze Werkwijze

SAMEN

…werken wij aan jouw succes. We hebben een volledig ingericht back-office staan, waardoor jij je kunt focussen op de inhoud, de mensen en de markt. 

READ MORE
VEILIGHEID

…staat bij ons voorop. We zijn niet de geboren ondernemers op zoek naar de risico’s. Wij willen graag dat je de kansen ziet en de risico’s onder controle krijgt. Om dit te kunnen doen moet je fouten durven maken die we met zijn allen opvangen.

READ MORE
VERTROUWEN

…hebben in de goede afloop. Dat klinkt als een inkopper, maar gebrek aan (zelf)vertrouwen is de grootste killer van elke onderneming. Dit is waarom we hier heel bewust aan werken.

READ MORE

Ben jij een ondernemende werknemer?

We zijn altijd op zoek naar mensen die in de afgelopen jaren in een vakgebied kennis, kunde en ervaring hebben opgebouwd.

JA, DAT BEN IK!

Samen werken aan succes

Samen wil voor ons zeggen dat wij met elkaar werken aan jouw succes.
We hebben een volledig ingericht back-office staan, waardoor jij je kunt focussen op de inhoud, de mensen en de markt. We helpen je met alle facetten van het bouwen waar jij hulp bij nodig hebt. Totdat duidelijk is voor jou dat je die hulp niet meer of minder nodig hebt. Ook werk je samen met reeds gestarte of nog te starten ondernemers. Zij hebben elk weer hun eigen unieke persoonlijkheid, netwerk en ervaring waar jij vast van kan leren en zij van jou. We geloven er ook in dat je het ook onderneemt samen met je hele omgeving: je gezin, je familie, je vrienden allen zijn betrokken bij jouw succes. We doen altijd ons uiterste best om je aan te moedigen bij hen de ondersteuning te gaan zoeken die je nodig hebt om succesvol te worden.

BRENG MIJ NAAR DE EERSTE STAP

Veiligheid staat voorop

We zijn niet de geboren ondernemers op zoek naar de risico’s. Nee, we willen graag dat je de kansen ziet, leert benutten en de risico’s onder controle krijgt. Om dit te kunnen doen moet je fouten durven maken die we met zijn allen opvangen.

Daarom hebben we ervoor gekozen jou ook eerst over te laten stappen in loondienst. We willen immers dat je niet hoeft in te leveren om te kunnen ondernemen. Dan ben je alleen bezig met eerste levensbehoefte in te voorzien. Dat vinden wij niet bouwen aan een onderneming. Het gaat om groei en soms gaat dat snel en soms wat minder snel, maar groeien doen we. 

Ook heb je geen eigen vermogen nodig om te investeren. Bij Bigger Picture &company geloven we erin dat jij het grootste vermogen bent. Wij gaan dat vermogen opbouwen voor en met jou.

KENNISMAKING INPLANNEN

Vertrouwen hebben in de goede afloop

Dat klinkt als een inkopper, maar gebrek aan zelfvertrouwen is de grootste killer van elke onderneming.

Dit is waarom we hier heel bewust aan werken. Vertrouwen krijgen in en van jezelf, in en van ons, in en van je collega’s etc. Niet jezelf voorbij rennen, maar heel doelbewust stappen voorwaarts (en soms een stapje terug) maken, is wat zorgt voor rust en overzicht. Dat is voor ons de basis van vertrouwen.

Wij zullen er altijd aan werken om je die rust en overzicht te laten ervaren.

METEEN AAN DE SLAG